Home

Zinkwerken, dakgoot en HWABent u geïnteresseerd in een zinken dakgoot en hemelwaterafvoeren, dan hoeft u niet verder te zoeken ! U bent bij Hoogeveen Dak en Zinkwerken aan het juiste adres.

Goten hebben een lange levensduur, maar ook deze moeten wel eens vervangen worden. Het meest gebruikelijk is de goot te vervangen voor een nieuwe van hetzelfde soort. Bij nieuwbouw, renovatie of restauratie kunt u ook een geheel andere goot laten plaatsen.

Voor tussengoten en goten met een groter ontwikkelde maat biedt zich de mogelijkheid om voor een EPDM goot te kiezen. Wij geven u hierover graag advies.

Om uw nieuwe zinken (of koperen) dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij voor u de gewenste zinken (of koperen) HWA leveren en aanbrengen, compleet met beugels en wrongen.

HWA in zink of koper zijn een sierlijk element aan uw gevel. Daarbij is de levensduur langer dan van een PVC hemelwaterafvoer.
Met HWA-afvoeren is er zowel in zink, koper en PVC keuze uit : Ronde of vierkante HWA
                            


Vergaarbak
Om het geheel compleet te maken, kunt u kiezen voor een zinken of koperen vergaarbak. Vergaarbakken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, van klassiek tot modern. Buiten dat een vergaarbak een fraai aanzicht heeft, geeft deze ook een praktische werking. Bij dreigende verstopping van een HWA heeft de vergaarbak een de voorzijde een spuwer die kan voorkomen dat water binnenshuis kan komen.

Goten leverbaar in zink en koper zijn: Bakgoten - Mastgoten - Maatwerkgoten

klik hier voor onze contactgegevens

Hoogeveen Dak & Zinkwerken - 0321-701601  

© 2024 HoogeveenDakEnZinkwerken.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat