Home

Zink, een hoogwaardig product


 De beste keuze voor hoge levensduur en imago.

Als bouwmateriaal in dakbedekking en in HWA-afvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar, maar het laat zich als natuurlijk product organisch combineren met andere materialen.  Dit verhoogt de creatieve uitdaging om dit bouwmateriaal te betrekken in de hoogwaardige uitstraling van zowel klassieke als moderne architectuur. Strakke lijnen, weelderige rondingen, minutieuze detailleringen of grote gebaren. Alles is mogelijk met zink.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van dit product zijn de kosten. Hierbij is het van belang rekening te houden met de uitzonderlijke eigenschappen van dit product. Denk hierbij aan levensduur, vormbaarheid, weersbestendigheid en onbrandbaarheid.

 In onze werkplaats beschikken wij over de machines en gereedschappen om zink, maar ook koper op een ambachtelijke wijze te bewerken. Zo kunnen wij de door u gewenste goot met de hand zetten. Het is ook mogelijk naadloze dakgoten tot een lengte van 3 meter uit een stuk te bestellen.

Zinkwerk toepassingen: Dakbedekking, dakgoten,HWA, deklijsten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbakken, dakkapellen, vijver-randen....... er kan heel veel met zink.Zinken dakgoten en zinken HWA geven een woning uitstraling

Zinkwerken
Datum: 11-03-2015

14 foto's

Bekijk fotoboek =>

Hoogeveen Dak & Zinkwerken - 0321-701601  

© 2021 HoogeveenDakEnZinkwerken.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat